Doživite praktičnost i izdržljivost sa Steel Pro Max bazenom 56416 & 56424

  Postavljanje bazena Steel Pro Max je povjetarac. Čelična konstrukcija osigurava stabilnost i dugotrajnost, dok jednostavan i brz postupak postavljanja znači da je bazen spreman za korištenje u samo nekoliko sati. bazen 56416 366x76cm dolazi s filter pumpom (model 56416), koja osigurava čistu i bistru vodu. Ugrađeni sustav pročišćavanja čini održavanje bazena lakim i učinkovitim.

  Bazen Steel Pro Max dio je Bestwayeve popularne serije Steel Pro Max. Ova nova serija nudi maksimalnu snagu, izdržljivost i estetiku. Metalni okvir ima novi ovalni oblik, što ga čini otpornijim na okomito opterećenje. Zahvaljujući ovalnom obliku, noge okvira i gornji elementi su 40% jači nego prije. Patent Seal & Lock System sprječava ulazak vode u okvir bazena, smanjujući mogućnost hrđanja za 75%. Bočne stijenke izrađene su od patentiranog materijala DuraPlus, koji je jači i ima moderan mozaik uzorak.

  Što se tiče održavanja, bazen Steel Pro Max dizajniran je za praktičnost. Platno za bazen je izdržljivo i ima ugrađeni odvodni ventil za jednostavnu kontrolu razine vode. Bazen također ima samoljepivi flaster za brze popravke ako dođe do bilo kakvog probijanja. Osim toga, bazen je lako rastaviti i pohraniti. Ugrađeni ispušni ventil omogućuje učinkovitu drenažu, a bazen treba temeljito očistiti i osušiti prije skladištenja kako bi se spriječila pojava plijesni.

  Sada taj san možete pretvoriti u stvarnost uz Pool Steel Pro 4,00mx2,11mx81cm s pumpom (model 56424) tvrtke BESTWAY. Ovaj bazen vrhunske kvalitete dizajniran je za djecu i odrasle, nudi prostrano i ugodno iskustvo. Uz visokokvalitetnu čeličnu konstrukciju i ugrađenu pumpu, održavanje i čišćenje vode nikada nije bilo lakše.

  Pool Steel Pro 4,00mx2,11mx81cm stijene za bazen izrađene su od DuraPlus materijala ojačanog poliesterskom mrežom i dvoslojnog ultra-gustog PVC-a. Ova konstrukcija osigurava vrhunsku čvrstoću i izdržljivost, omogućujući uživanje u bazenu više sezona. Sustav FrameLink, s T-priključcima izrađenim po mjeri, sprječava koroziju metala, dodatno povećavajući dugovječnost bazena. Bazen također ima troslojne bočne stijenke izrađene od izdržljivog PVC-a i poliestera.

  Bazen Pool Steel Pro 4,00mx2,11mx81cm ima ugrađen odvodni ventil za jednostavnu kontrolu razine vode. bazen 400x211x81 cm kompatibilan je s Flowclear pumpama, osiguravajući učinkovitu filtraciju i cirkulaciju. Slijedeći priložene upute, lako se može održavati prozirnost i čistoća vode. Redovito provjeravajte vodu pomoću test traka kako biste osigurali optimalnu kvalitetu.

  Zaključno, postavljanje bazena Steel Pro Max iskustvo je bez muke. Njegova čvrsta čelična konstrukcija jamči stabilnost i izdržljivost, dok jednostavan i brz postupak postavljanja znači da možete imati bazen spreman za uživanje u samo nekoliko sati. Uključena filtarska pumpa osigurava čistu i bistru vodu, a ugrađeni sustav pročišćavanja pojednostavljuje održavanje bazena.